گزارش کارآموزی تنظیم کننده های ولتاژ ژنراتور ماشین AC

گزارش کارآموزی تنظیم کننده های ولتاژ ژنراتور ماشین AC تنظیم کننده ولتاژ ژنراتور کارورزی تنظیم ولتاژ ژنراتور سنکرون تنظیم کننده ولتاژ ژنراتور گزارش کارآموزی دیزل ژنراتور گزارش کارآموزی ولتاژ گزارش کارآموزی ماشین AC گزارش کار ازمایشگاه ماشین ac کتاب ماشین ac هنرستان جزوه درس ماشین ac دانلود کتاب ماشین ac هنرستان سوالات ماشین ac دانلود جزوه ماشین ac کنترل ماشین ac

Internship report generator voltage regulator AC machine

 

 

موضوع : گزارش کارآموزی تنظیم کننده های ولتاژ ژنراتور ماشین AC

 

 

ماشینهای AC
ماشینها لوازمی هستند که می توانند انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی و یا بالعکس تبدیل کنند ، از اینرو بدانها مبدلهای ( Converters ) انرژی الکترو دینامیکی گفته می شود . برخی از مبدلها مانند موتورها و ژنراتورها حرکت دورانی دارند و برخی از آنها همچون رله ها ، عمل کننده ها ( Actuator ) ، محرک ها ، حرکت انتقالی یا خطی دارند . یک موتور( Motor ) الکتریکی وسیله ای است که بتواند انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل کند و یک ژنراتور ( Generator ) وسیله ای است که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می سازد . ترانسفورماتور ( Transformer ) نیز وسیله ای است که انرژی متناوب در یک میزان ولتاژ را به انرژی الکتریکی در میزان ولتاژ دیگر تبدیل می کند .
در حالت ژنراتوری رتور ( قسمت محرک ماشین ) توسط محرک اولیه بچرخش در می آید . با چرخش در آمدن هادیهای رتور در آنها بخاطر وجود میدان مغناطیسی ، ولتاژ الغا می گردد . اگر بارالکتریکی به سیم پیچ حاصله توسط این هادی ها وصل گردد جریان جاری می شود و توان الکتریکی به مصرف کننده تزریق خواهد شد.
ژنراتورها به دسته های گوناگونی تقسیم می شوند ، از جمله
(۱) ژنراتورهای Dc که خود آن به دسته های زیر تقسیم می شود :
۱- ژنراتور با تحریک جداگانه ( Seperatly Excited )
۲- ژنراتور شنت ( Shunt )
۳- ژنراتور سری
۴- ژنراتور کمپوند ( Compound ) اضافی
۵- ژنراتور کمپوند نقصانی
در ماشینهای Dc سیم پیچ تحریک ( Field Winding )( سیم پیچ میدان ) بر روی استاتور ( Stator ) قرار دارد و رتور ( Rotor ) حاوی سیم پیچ آرمیچر است . ولتاژ القا شده در سیم پیچی آرمیچر یک ولتاژ متناوب ( Ac ) است از اینرو برای یکسو کردن ولتاژ متناور در ترمینال رتور از کموتاتور ( Commutator ) و جاروبک ها ( Brush ) و یا یکسو سازها ( Rectifier ) استفاده می شود . از اینرو انواع مختلف ژنراتور های Dc از نظر مشخصه های ترمینالشان ( ولتاژ- جریان ) با یکدیگر فرق دارند و بسته به مورد استفاده ژنراتور مناسب را انتخاب می کنند .
ماشینهای Ac ، ژنراتورهایی هستند که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی Ac تبدیل می کنند . و موتورهایی هستند که انرژی الکتریکی Ac را به انرژی مکانیکی تبدیل می سازد . ماشینهای Ac بیشتر به دو دسته ماشینهای سنکرون و ماشینهای القایی ( آسنکرون ) تقسیم می شوند .
نقش AC در سنکرون ها
ماشینهای سنکرون موتورها و یا ژنراتورهایی هستند که جریان قدرت آنها توسط منبع قدرت Dc تامین می شود در صورتیکه ماشینهای القایی ، موتورها و یا ژنراتورهایی هستند که جریان میدان آنها توسط عمل ترانسفورماتوری ( القای مغناطیسی ) در سیمپیچهای میدان برقرار می شود .
۲) ژنراتورهای سنکرون ( Synchronous Generator ) :
ژنراتورهای سنکرون یا مولدهای متناوب ، قدرت مکانیکی را به قدرت الکتریکی Ac تبدیل می کنند . در یک ژنراتور سنکرون ، جریان Dc به سیم پیچ روتور ، که میدان مغناطیسی روتور را تولید می کند اعمال می شود . ( روش تغذیه قدرت می تواند یا از یک منبع Dc خارجی توسط حلقه های لغزان و جاروبک ها ( Brush ) و یا مستقیماً روی محور ژنراتور سنکرون و از یک منبع قدرت Dc خاص باشد ) سپس روتور ژنراتور توسط یک محرک اولیه چرخانده شده و یک میدان مغناطیسی چرخان در ماشین تولید می کند . این میدان مغناطیسی چرخان سیستم ولتاژ سه فاز در سیم پیچ های استاتور ژنراتور القا می نماید . جریان آرمیچر در این ماشینها شارگردانی در شکاف هوایی پدید می آورد که سرعت دوران این شار با سرعت چرخش روتور برابر است و لذا به این ماشینها لفظ سنکرون ( همزمان ) اطلاق می گردد .قطب های مغناطیسی روی روتور می تواند برجسته ( Salient Pole ) که ( برای روتورهای با چهار قطب یا بیشتر ) و یا صاف ( برای روتورهای دو و یا چهار قطبه ) باشند
دانلود گزارش کارآموزی تنظیم کننده های ولتاژ ژنراتور ماشین AC

 

تنظیم کننده های ولتاژ ، ژنراتور ، ماشین AC

 

 

فهرست مطالب
ماشینهای ac 1
نقش acدر سنکرون ها ۳
اتصالات در سیستم  ac 11
مبدل های ac 12
قسمتهای مختلف یک تنظیم کننده ۲۰
مباحث کلی در مورد فیلتر ۲۵
تقویت کننده dc 34
مدار محدود کننده مدار ۳۷
تنظیم کننده های ولتاژ کلیدی ۴۹
ژنراتورها ۵۲
تنظیم فلوی آب ۵۸
تعمیرات برنامه ریزی شده توربین ۶۰
اندازه گیریهای کلیرنس ۷۴
برنامه ریزی بازرسی با بورسکوپ ۸۱
بازرسی احتراق ۸۵
دمونتاژوالو ۹۴
چک فلوی هوای نوزل سوخت ۱۱۱
حدهای بازرسی در مورد فلواسلیو ۱۲۸
ونتاژ ۱۳۷

فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 154

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط