دانلود مقاله تعدد در حقوق جزا

دانلود مقاله تعدد در حقوق جزا تعدد و تکرار جرم در حقوق جزا تکرار و تعدد جرم در حقوق جزای ایران مقاله های حقوق جزا مقاله در مورد حقوق جزا مقاله در زمینه حقوق جزا مقاله علمی پژوهشی حقوق جزا مقاله حقوق جزا و جرم شناسی مقاله حقوق جزای عمومی

Criminal law

تعدد در حقوق جزا

مقدمه
به همه تحولی که در حقوق جزا پدید آمده, اصل مجازات به عنوان لازمه مهم حفظ نظم اجتماعی ضرورت دارد در این رهگذر تعدد جرم یکی از علل عمومی تشدید مجازات شناخته می‌گردد تشدید مجازات به عنوان یکی از شیوه‌های فردی کردن کیفرها دائما مستمسک دادگاهها قرار می‌گیرد و حقوق انسانها را با محدودیت بیشتر قرار می‌دهد.


امروزه کیفیت و صور تاثیر تعدد جرایم بر مجازات در حقوق جزای عمومی یکی از مباحث قابل توجه و جدی است تحول حقوق جزا و پیدایش مکاتب مختلف حقوق و تحولی که فلسفه مجازات یافته است., بر این امر تاثیر بسیار داشته است.


اتخاز یک سیستم در مجازات مرتکب جرایم متعدد از مشکلات نظام جزایائی است، و متناسب یا مکاتب حقوق جزا, راه حلهای متعددی برای آن پیش بینی شده است.


در حقوق جزای ایران, اتخاذ یک نظام جهت تشدید کیفر تعدد جرم, با تحولات و تغییرات متعددی همراه بوده است. از قانون مجازات عمومی ۱۳۰۴ تا تغییر رژیم حکومت به نظام اسلامی, چهار بار قواعد تعدد مورد تغییر و تجدید نظر قرار گرفته است. پس از پیروزی انقالاب اسلامی تعدد جرم در نظام جزایی باور رویکردهای جدید از جنانب قانونگذار مواجه شد که باعث دگرگونی اساسی در نظام حقوقی کشور شد که تحولی قابل انتظار و معقول بوده است اما در بعضی از موارد ناقص و مبهم و ساکت بوده است.


تعدد جرم حالت مرتکبی است که جرایم متعددی را انجام داده است, ولی تسبت به هیچکدام محکومیت قطعی نیافته است( ق م. ع. ۱۳۵۲) و یا مجازات نشده است (ق م.ا ۱۳۷۰)تعدد جرم یکی از کیفیات عام تشدید مجازات می‌باشد که مورد توجه اکثر قانونگذاران قرار گرفته است اصولا منطق و عدالت چنین اقتضاء می‌کند که با کسی که یک بار مرتکب جرمی گردیده و با آن کسی که به کرات مقرارات اجتماعی را نادیده گرفته است یکسان برخورد نشود و از این رو می‌توان گفت که قاعده تعدد جرم یکی از نهادهای حقوقی برخاسته از اصل فردی کردن مجازات است.

فصل اول کلیات


۱- تعریف تعدد جرم:
تعدد جرم: اصولا در حالت تعدد جرم, دادگاه با متهمی مواجه می‌شود که بیش از یک جرم مرتکب شده است, اعم از اینکه جرایم متعدد را تواما و در زمان نزدیک به هم و یا اینکه در زمانهای کم و بیش طولانی مرتکب شده باشد و شرط دیگر وقوع تعدد جرم این است که مرتکب نسبت به هیچکدام از جرایم ارتکابی به محکومیت قطعی و اجرای مجازات نرسیده باشد آنچه ذکر گردید در خصوص تعدد واقعی جرم می‌باشد که در ماده۴۷ ق. م. ۱ بیش بینی گردیده است. ولی نوعی دیگر از تعدد جرم نیز وجود دارد و آن موقعی است که فعل واحد مشمول عناوین جزایی متعدد قرار گیرد که این نوع از تعدد را تعدد عنوانی (اعتباری) می‌گویند و در ماده ۴۶ ق. م. ۱ پیش بینی شده است.( (۳۷-۳۶-)تعدد در تکرار در حقوق جزا تایف سید یزدطاهری نسب.)


هرگاه شخصی واحد, مرتکب جرایم مختلف, یا مکرر, مرتکب یک جرم شده باشد ولی جرایم مزبور کشف نشده و یا به هر نحوی گناهکار نسبت به هیچیک از آنها محکومیت قطعی نیافته باشد تعدد جرایم مصداق پیدا می‌کند.


گاهی فردی فعلی واحد قوانین متعدد جزایی را نقض می‌کند و گاهی افعال متعدد قوانین متعدد جزای را نقض کرده است. از اولی به تعدد اعتباری یا معنوی و از نوع اخیر تعدد واقعی یا مادی یاد می‌کنند…

 


فهرست مطالب
مقدمه ۱
فصل اول کلیات ۲
۱- تعریف تعدد جرم: ۲
مبحث اول: عناصر تعدد مادی ۳
گفتار اول: تعدد افعال مجرمانه ۴
۱-نظریه‌های مختلف در خصوص تعدد افعال مجرمانه ۴
الف) تعدد افعال: ۴
ب- تعدد نتایج: ۵
ج- تعدد اهداف ۶
۲- بررسی تعداد مادی در برخی جرایم ۷
الف- جرایم مرکب: ۷
ب- تعدد جرم و جرم مرتبط ۷
ج- تعدد جرم وجرم استمرار یافته (جرایم جمعی متحدالمقصد) ۸
د- تعدد جرم و جرم به عادت ۱۰
هـ – تعدد جرم و جرایم مقدماتی ۱۱
و- بررسی رویه قضایی در مورد عناوین مشابه با تعدد جرم: ۱۲
گفتار دوم: عدم محکومیت قطعی برای هر یک از جرایم: ۱۳
تفاوت تکرار جرم و تعددجرم: ۱۴
مبحث دوم: ۱۵
گفتار اول – نظریه جمع مجازاتها: ۱۵
ایرادات حقوقدانان به نظریه جمع مجازاتها ۱۶
گفتار دوم: مجازات شدیدتر از جرم اشد ۱۶
– ایرادات این نظریه: ۱۸
گفتار سوم: نظریه مجازات جرم اشد ۱۸
– ایرادات این نظریه: ۲۰
فصل دوم: سیر تاریخی تعدد مادی در قانون ۲۰
گفتار اول: قانون مجازات عمومی ۱۳۰۴ ۲۰
گفتار دوم: قانون مجازات عمومی اصلاحی ۱۳۵۲ ۲۱
گفتار سوم: بحث پیرامون امکان یا عدم امکان تعیین مجازات بیش از حداکثر مجازات قانونی در تعدد واقعی جرایم مشابه ۲۳
مبحث سوم: رویه قضایی در تعدد ۲۵
فصل اول: استفاده از سند مجعول به وسیله جاعل، جرم مستقلی است. ۲۵
فصل دوم- شروع به سرقت نیز یکی از مصادیق سرقت غیر جامع الشرایط و از تعدد معنوی است. ۲۷
فصل سوم – ترک انفاق همسران از مصادیق تعدد جرایم غیر مختلف می‌باشد. ۲۷
فصل چهارم- تشدید مجازات در موارد تعدد جرم: ۲۸
نتیجه گیری ۳۰
منابع ۳۱



فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 35

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط