صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » گزارش کارآموزی  »  دانلود گزارش کارآموزی مکانیک

دانلود گزارش کارآموزی مکانیک

مقاله کارآموزی مکانیک دانلود گزارش کارآموزی مکانیک دانلود گزارش کارآموزی مکانیک خودرو دانلود گزارش کارآموزی مکانیک ساخت و تولید دانلود گزارش کارآموزی مکانیک خودرو سایپا دانلود گزارش کارآموزی مکانیک سیالات دانلود رایگان گزارش کارآموزی مکانیک خودرو دانلود گزارش کارآموزی رشته مکانیک دانلود گزارش کارآموزی مهندسی مکانیک دانلود رایگان گزارش کارآموزی مکانیک

 

Mechanical Training

 

گزارش کارآموزی مکانیک

فهرست مطالب ۱-     تاریخچه سازمان
۲-    نوع محصولات تولیدی و خدماتی
۳-    موقعیت رشته کار آموز و نمودار سازمانی
۴-    سیستم سوخت رسانی
۵-    نگهداری و بازرسیهای لازم از سیستم سوخت رسانی
۶-    ساختمان و طرز کار کاربراتور
۷-    عیب یابی سیستم سوخت رسانی و کاربراتور
۸-    جدول عیب یابی موتور
۹-    مشخصات موتور

مقدمه

هرجامعه برای پیشبرد اهداف و پیشروی تکنولوژی آن جامعه می بایست افراد متخصص و کارآمدی را تعلیم دهد. این تعلیم در سایه تدریس دانشگاهی بدست خواهد آمد و این آموزشها حتماً می بایستی به صورت عملی در بازار کار پیاده شود تا همراه با تجربه شود. یکی از راههای انجام این کار و عملی کردن این تدریسهای دانشگاهی ارائه واحد درسی به عنوان « کارآموزی» می باشد.

کارآموزی به دانشجویان این فرصت را میدهدکه کسب تجربه نمایند و برای هررشته ای به صورت تخصصی و مختص به همان رشته می باشد.

باید دانست که واحد کارآموزی برای دانشجویان دانشگاهها ضروری است.

در پایان از زحمات استاد محترم راهنما آقای مهندس قمشی و بقیه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول که مرا در این واحد درسی راهنمایی کردند کمال تشکر را دارم و از خداوند منان طول عمر با برکت را برای این عزیزان خواستارم.

تاریخچه سازمان

در سال ۱۳۱۲ وزارت راه و ترابری کل برای راهسازی و ایمنی راهها تشکیل شد. وزارت راه و ترابری استان کرمانشاه در سال ۱۳۱۵هـ . ش در استان کرمانشاه افتتاح شد و ابتدا با تعداد اندکی دستگاه و وسیله کار خود را آغاز کرد. این سازمان پس از چند سال برای ساخت راهها مربوط به شهرستانهای تابع و پیشرفت کاری سازمان توسعه راهها را نیز که زیرگروه وزارت راه بود تشکیل داد و تعداد زیادی دستگاه جدید را خریداری کرد. از اینرو برای تعمیرات و سرویس این دستگاهها چند شعبه را تشکیل داد، که ابتدا با ۴ شعبه ۱ـ سنگین (بلدوزر و لودر و …) ۲ـ نیمه سنگین (بنز مایلر۲۶۲۸ و ۲۶۲۴ و بنز تک ۱۹۲۴ و ۱۹۲۱ و …) ۳ـ سبک اتومبیلهای سواری ۴ـ سرویسکاری که گریسکاری و روغنکاری دستگاهها را به عهده داشت. اکنون این سازمان توسعه زیادی یافته است و شعبه های زیادی را تشکیل داده است و امور مربوط به تعمیرات به اداره ماشین آلات مربوط می شود که شعبه های برق، پمپها، جرثقیلها، تریلرها، هیدرولیک فرمان و … توسعه یافته است.

نوع محصولات تولیدی یا خدماتی

این سازمان وسیله ای را تولید نمی کند و کلیه کارهای شرکت همه خدمات تعمیر خودروها می باشد. خودروهای وزارت پس از مدتی کارکردن مداوم احتیاج به تعمیر خواهند داشت و این تعمیرات وظیفه اداره ماشین آلات می باشد. اداره ماشین از شعبه های بسیاری تشکیل شده است که هرکدام وظایفی را انجام می دهند که از شستشوی خودروها شعبه دارد تا تعمیر موتور و گیربکس و غیره که هر شعبه تقسیم کار کرده اند.

موقعیت رشته کارآموز و نمودار سازمانی

وضعیت کاری و موقعیت رشته مکانیک خودرو به دلیل وجود خودرو در هر شرکتی در اکثر سازمانها و ادارات تقریباً از موقعیت خوبی برخوردار است.

موقعیت رشته مکانیک خودرو (کاردانی) در وزارت راه و ترابری در قسمت ماشین آلات به عنوان تکنسین ماشین آلات می باشد. وظیفه هر تکنسین بازدید دستگاهها در زمانهای مشخص جهت تعمیر و نیز پس از تعمیر تشخیص اینکه تعمیرات به نحوه احسن انجام شده است. در این سازمان اداره ماشین آلات کار تعمیرات را انجام می دهند و یک نفر لیسانسه مکانیک به عنوان سرپرست اداره ماشین آلات و سه نفر تکنسین ماشین آلات وجود دارند. بقیه شعبه ها هرکدام تعدادی مکانیک دارند که عملیات تعمیر را انجام خواهند داد.


تعداد صفحات : 69 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود