مقاله معماری ذخیره سازی ابری

Enterprise cloud storage architecture

دانلود مقاله معماری ذخیره سازی ابری

چکیده:
تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات در مدل کسب و کار طرح چالش جدید است. آن آغازی برای یک مجوعه داده جدید و برنامه های کاربردی مربوطه است. تغییر نیازهای کسب و کار و انفجار داده های دیجیتال همچنین نیز تقاضای عظیم برای ذخیره سازی عظیم و کارامد ایجاد کرده است با افزایش هزینه ها برای ذخیره سازی الکترونیکی داده ها و منابع مالی محدود مردم را به فکر در مورد ذخیره سازی ابری انداخت. چنین زیر ساخت هایی نیاز به تجهیزات قابل اعتماد و نیروی انسانی ماهر برای اداره کردن آن فراهم شده است، تقاضا و پرداخت به ازای هر اساس استفاده در هر جایی از طریق اینترنت است. 
سرویس های ذخیره سازی ابر به طور فزایندهای توجه همه را به عنوان قابلیت انعطاف پذیری و قابلیت اطمینان بالا با هزینه کم را که وعده می دهد به خود جلب کرده است . در چنین سرویس هایی، شما می توانید بسیاری از فایل های خود را در مرکز سرویس ذخیره سازی ابر تصدیق شده ذخیره کنید، و شما در مورد فضای تان نگران نباشید که کافی نباشد یا از دست برود به دلیل اینکه ذخیره سازی قابلیت تنظیم به صورت پویا را دارد که از مهمترین ویژگی ذخیره سازی ابر است. این تحقیق بر روی اتخاذ ذخیره سازی تاکید می کند. آن تکامل، اصول و سرویس های ذخیره سازی مختلف اش را بررسی می کند. آن یک معماری کلی از ذخیره سازی ابری همراه با فرصت ها، دغدغه ها و چالش ها در اتخاذ ذخیره سازی ابری ارائه می دهد. و همچنین، در این تحقیق یک راه حل در مورد چگونگی ساخت یک سیستم سرویس ذخیره  سازی ابری براساس پایگاه داده توزیع شده سورس- باز ارائه می دهیم به دنبال آن یک طراحی لایه ای که شامل سرویس وب front-end ، لایه پردازش تبدیل و لایه ذخیره سازی داده است. کاربران نهایی به داده های خود را از طریق رابط های وب سرویس در این سیستم  می توانند دسترسی داشته باشند . علاوه براین ، یک نمونه اولیه کامل سیستم براساس این معماری نشان داده است.
کلمات کلیدی: ذخیره سازی ابری، Amzone s، محاسبات ابری، پایگاه داده توزیع شده، SOAP ،REST، مجازی سازی

فهرست مطالب:
چکیده
۱- مقدمه     
۲- توانمند ساز های کلیدی برای ذخیره سازی ابری     
۳٫۱- رشد و ابستگی تمام عملیات های کسب و کار در ICT     
۳٫۲- انفجار داده های دیجیتال در یک نرخ نمایی     
۳٫۳- مجموعه جدید از داده و کاربردها     
۳٫۴- مصارف IT     
۳٫۵- عدم حرفه ای ذخیره سازی ماهر     
۳٫۷- مجازی سازی     
تحولات ذخیره سازی ابر     
معماری ذخیره سازی ابر     
۵٫۱- لایه رابط ابر     
۵٫۲- لایه مدیریت داده     
۵٫۳- لایه ذخیره سازی     
۶- اصول طراحی ذخیره سازی ابر     
۷- فرصت ها وشیوه های صنعتی در ذخیره سازی ابر     
۸- دغدغه ها و چالش ها     
۹- طراحی سیستم     
۱۰-۹٫۱- لایه ذخیره سازی داده     
۹٫۲- لایه پردازش انتقال     
۹٫۳- لایه سیستم وب     
۹٫۴- مدل اولیه سیستم     
۱۱- نگاهی به سرویس ذخیره سازی ابری مایکروسافت، Sky Drive    
۱۲- نتیجه گیری    
فهرست منابع و ماخذ


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 45

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط