دانلود پاورپوینت نقش ارتباطات در مدیریت رفتار سازمانی

دانلود تحقیق و مقالات رشته مدیریت با عنوان دانلود پاورپوینت نقش ارتباطات در مدیریت رفتار سازمانی در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش و در ۲۳ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.

دانلود پاورپوینت نقش ارتباطات در مدیریت رفتار سازمانی

عنوان: دانلود پاورپوینت نقش ارتباطات در مدیریت رفتار سازمانی
فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)
تعداد اسلاید: ۲۳ اسلاید
دسته: مدیریت رفتار سازمانی
طراحی اسلایدهای بسیار زیبا

این فایل در زمینه ” نقش ارتباطات در مدیریت رفتار سازمانی ” بوده که می تواند به عنوان سمینار در کلاس برای درس مدیریت رفتار سازمانی ارائه شده  و مورد استفاده قرار گیرد . بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:

مقدمه
مدیری که با انواع مختلف ارتباطات آشنا است از توانایی های بیشتری در خصوص هدایت کارکنان برخوردار می باشد .
بطور کلی سازمان ها برای بقای خود به کنش و واکنش متقابل و یا ارتباط نیاز دارند و این مدیر می باشد که با تعریف مکانیزم هایی یک زبان مشترک را در سازمان تعریف می نماید . در این فضا ، مدیران ، کارکنان و متخصصان با محیط درونی و بیرونی سازمان به وسیله فرآیندهای ارتباطات سازمانی وابسته می شوند و بهترین شکل قادر می گردند که تفاهم لازم را برقرار نمایند .
در اصل ارتباطات از این جهت مهم است که سازماندهی را امکان پذیر می سازد و سازمان ها نیز به نوبه خود ، افراد را قادر می سازند تا در روش زندگی ، به سیستم های سازمان یافته موجود دسترسی پیدا کنند .
در هر حال اهمیت و مفهوم واقعی یک ارتباط خوب می تواند سازمان ها را در مسیر واقعی خود همگون سازد .

تعریف ارتباطات:
ارتباطات یعنی انتقال مقصود و منظور یک عضو گروه به دیگری . از این رو ارتباطات باید شامل نقل و انتقال و درک مقصود یا منظور گردد .
نقش ارتباطات:
در یک گروه یا سازمان ، ارتباطات چهار نقش ایفا میکند . آنها عبارنتد از : کنترل ، ایجاد انگیزه ، ابراز احساسات و اطلاعات
۱ – کنترل : ارتباطات به چندین روش ، رفتار اعضاء را کنترل می کند . سازمانها ، سلسله مراتب اختیارات و دستورالعملهای رسمی دارند که کارکنان و اعضاء باید آنها را رعایت کنند .
۲ – ایجاد انگیزه : ارتباطات از طریق روشن ساختن مطالب زیر باعث می شود که در کارکنان و اعضاء سازمان انگیزه ایجاد شود : آنچه باید انجام شود ، شیوه انجام کارها و طریق بهود عملکردها
۳ – ابراز احساسات : ارتباطات موجب تخلیه انسان از فشارهای روانی می شود و در راه تأمین نیازهای اجتماعی به وی کمک می کند .
۴ – اطلاعات : آخرین نقش ارتباطات در رابطه با تمهیداتی است که در زمینه تصمیم گیری به وجود می آید . ارتباطات می تواند اطلاعاتی را ارائه کند که افراد و گروهها برای تصمیم گیری به آنها نیاز دارند و می توانند از طریق رد و بدل کردن داده ها ، شیوه های مختلف اجرایی را ارزیابی و بهترین راه حل را انتخاب نمایند .

ارتباطات کامل:
تنها زمانی وجود خواهد داشت که یک فکریانظریه منتقل شود،به گونه ای که تصویری که در مغز گیرنده به وجود می آیددرست همانند همان تصویری باشدکه در مغز فرستنده پیام است.

ارزیابی اصول ارتباطات
ارتباط موثر در سازمان ها صرفاً می تواند مبتنی بر دانش و منطق حاکم بر برخی اصول بنیادین ارتباط انسانی بسط داده شود در این جا به بررسی و ارزیابی این اصول می پردازیم :
۱- واقعیت و ادراک: موضوعاتی که مردم درباره آنها به تفکر می پردازند وساخت جهان پیرامونی را برمبنای آنها می پندارند،فقط بخش های محسوس وقابل مشاهده رویدادهای یک فرآیند را در برمی گیرندونه همه آنچه در واقعیت وجود دارد.چنین مفهومی ازتغییروتحول جهانی،منجربه این نتیجه گیری می شود.
۲- محدودیت های فیزیکی : ما از طریق حواس پنجگانه،تجربه ودرک می کنیم.این حواس نیز به نوبه خود،به وسیله محدودیت های موجود ومیزان حساس بودن وسایل حسی ما،محدود می شوند.
۳- منحصر به فرد بودن: یکی دیگرازعوامل ادراک انسان از واقعیت،این است که هرچیزی،بی نظیر ویگانه است ویا به اصطلاح“همزادی“ ندارد.
۴- درک مجرد: هرفردی به عنوان یک فعالیت ضروری دربرداشت وتفهیم مسایل،استنباطی خاص ومجرددارد.به علت ادراک مجرد،دونفر که دریافت کننده مجموعه محرک های یکسانی هستند،ممکن است پاسخ های متفاوتی را که ناشی ازنتایج وبرداشت های گوناگون آنان است داشته باشند.
۵- استنباط: یکی از اشکال سنتی درک مجرد،استنباط نامیده می شود.بطورکلی پایه واساس اظهاراتی که از طریق استنباط بیان می شود،برفرضیات استوار است وبه سادگی بااظهارات ناشی ازمشاهدات اشتباه می شود.
۶- واژه ها و مفاهیم: یک ارتباط پسندیده،درجستجوی گزینش واژه های متناسب است که نه زیادخلاصه باشندونه جندان طولانی.
۷- دانش: دانش را ما ازطریق یک فرآیندیادگیری نمادین کسب می کنیم که البته بدنه این دانش،پیوسته درحال تغییراست.بطورکلی در نتیجه،حالت یاچگونگی دانش ما در توانایی مابرای فهم وشناخت آن چه مشاهده ودرک می کنیم،یک عامل بنیادی به شمار می آید.

فهرست مطالب
مقدمه
تعریف ارتباطات
نقش ارتباطات
ارزیابی اصول ارتباطات
نظریه های طبقه بندی فرآیند ارتباطات
جهت های ارتباطات
شبکه های ارتباطات
موانع ارتباطات موثر
عوامل مؤثر بر اثر بخشی ارتباطات کارکنان در سازمان
ارتباطات در رویکردهای سنتی ، روابط انسانی و منابع انسانی
نتیجه
منابع و مآخذ


فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد صفحات: 23

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط